Військова ЗСУ загинула під час служби

Читать на русском
Військовослужбовець 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади загинула під час виконання службових обов'язків.
фото з відкритих джерел

Військовослужбовець 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади загинула 9 червня під час виконання службових обов'язків.

Про це повідомила пресслужба 128 ОГШБр на сторінці в Facebook.

Майже 300 обстрілів і чотири жертви: як минув травень в ООССкільки обстрілів було в зоні ООС упродовж травня та яких втрат зазнала Україна, дивіться на інфографіці Слово і діло.

«9 червня в районі відповідальності наших підрозділів, під час виконання службових обов'язків трагічно загинула військовослужбовець нашої бригади. Командування частини висловлює щирі і глибокі співчуття рідним і близьким загиблої захисниці», - йдеться в повідомленні.

При цьому у бригаді не уточнили обставини трагедії.

Раніше в районі проведення ООС загинула Вікторія Слободянюк - старший солдат 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка. До цього у прифронтовому Маріуполі померла Ярослава Коляденко - контрактниця з 56-ї окремої механізованої бригади.

Нагадаємо, за даними штабу ООС, за добу, 9 червня, на Донбасі бойовики тричі порушували режим припинення вогню. Про втрати серед українських військових не повідомлялося.

Днем раніше в зоні ООС окупанти двічі порушували тишу Донбасі. Поранених і загиблих не було.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: