МВС отримає ще 800 млн грн з антиковідного фонду – Кабмін

Читать на русском
Кошти з держбюджету для МВС будуть виділені, щоб відомство могло видавати доплати співробітникам органів внутрішніх справ, задіяним у боротьбі з пандемією коронавірусу
Ілюстративне фотоСуспільне UA

Міністерство внутрішніх справ України отримає від державного бюджету ще 800 млн грн за рахунок коштів антикоронавірусного фонду.

Про це йдеться в постанові Кабінету Міністрів України № 588.

Кошти з держбюджету для МВС будуть виділені, щоб відомство могло видавати доплати співробітникам органів внутрішніх справ, задіяним у боротьбі з пандемією коронавірусу. Отримані кошти будуть розподілені наступним чином:

Фонд боротьби з COVID-19: на що і скільки витратили коштівЗ Фонду боротьби з COVID-19 найбільше грошей пішло на «стимулювання економіки», зокрема на ремонт доріг.

  • апарат МВС отримає 71,599 млн грн на доплати медпрацівникам установ охорони здоров'я системи МВС, які безпосередньо працюють на ліквідації коронавірусу;
  • Державна прикордонна служба отримає 30,8 млн грн на доплату медпрацівникам та військовослужбовцям ДПСУ;
  • Національна гвардія отримає 16,6 млн грн на доплати військовослужбовцям;
  • ДСНС - 1,7 млн грн, які підуть на доплати особам рядового і начальницького складу служби цивільного захисту;
  • Найбільше отримає Національна поліція - 679,261 млн грн. Ці гроші також підуть на доплати поліцейським, які забезпечують життєдіяльність населення на період дії карантину.

Нагадаємо, що Держаудитслужба при перевірці витрат по COVID-фонду у 2020 році на потреби Міністерства внутрішніх справ виявила порушень і проблемних питань на суму 26,5 млн грн.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: