Фонд боротьби з коронавірусом становитиме 66 млрд грн – Зеленський

Читать на русском
Володимир Зеленський повідомив про те, що цього тижня до України прибуло 4 літаки з медичним вантажем також країна нарощує й власне виробництво засобів захисту.

У пятницю, 10 квітня, у відеозверненні, присвяченому темі COVID-19, Володимир Зеленський повідомив про те, що цього тижня до України прибуло 4 літаки з медичним вантажем, іще 4 мають прибути на вихідних.

За його словами, Фонд боротьби з коронавірусом становитиме 66 мільярдів гривень.

«За ці кошти буде відчутно збільшено виплати лікарям, які протидіють COVID-19, і здійснено виплати громадянам України, які через карантин, на жаль, втратили роботу. А ще – надання грошової допомоги сім’ям лікарів, які загинули від коронавірусу. Окремо від коштів Фонду майже 30 мільярдів гривень буде спрямовано нашим пенсіонерам», – сказав президент.

Окремо Володимир Зеленський підтримав учителів, які долучилися до проекту «Всеукраїнська школа онлайн».

«Вам вдячні мільйони батьків та школярів. Помилитися – не страшно. Страшно – це самостверджуватися за рахунок приниження інших людей», – сказав президент, коментуючи ситуацію з хейтерами, котрі почали писати образи на адресу українських учителів.

У ході проекту «Всеукраїнська школа онлайн» учні 5-11 класів можуть навчатися дистанційно на період карантину. Трансляція відеоуроків доступна на нашому сайті.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: