У штабі ООС розповіли про ситуацію на Донбасі

Читать на русском
Протягом минулої доби, 7 червня, у районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовані 2 порушення режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ.
Штаб ООС.

Протягом минулої доби, 7 червня, у районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовані 2 порушення режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ.

Як інформує штаб ООС, поблизу населеного пункту Лебединське найманці обстрілювали наші позиції зі станкових протитанкових та автоматичних станкових гранатометів.

А неподалік Луганського російські загарбники вели вогонь з мінометів 82-го калібру, станкових протитанкових, автоматичних станкових, ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

На обстріли противника українські захисники відкривали вогонь у відповідь. Бойових втрат серед особового складу Об’єднаних сил немає.

Про дії збройних формувань Російської Федерації Українська сторона СЦКК повідомила представників ОБСЄ.

Станом на 7 годину ранку 8 червня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовані 2 порушення режиму припинення вогню.

Поблизу населеного пункту Новгородське противник двічі обстріляв позиції наших військ зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Втрат серед військових Збройних Сил України немає.

Нагадаємо, за вихідні, з 4 по 6 червня, на Донбасі ОБСЄ зафіксувала численні порушення режиму припинення вогню, серед яких обстріли та вибухи.

«Слово і діло» традиційно проаналізувало, скільки обстрілів було в зоні ООС упродовж травня та яких втрат зазнала Україна.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: