В ОБСЄ розповіли, як пройшли вихідні на Донбасі

Читать на русском
ОБСЄ зафіксувала численні порушення режиму припинення вогню, серед яких обстріли та вибухи.
Фото з відкритих джерел.

За вихідні, з 4 по 6 червня, на Донбасі Організація з безпеки і співробітництва в Європі зафіксувала численні порушення режиму припинення вогню, серед яких обстріли та вибухи.

Загалом на Донбасі було зафіксовано спостерігачами ОБСЄ 148 порушень режиму припинення вогню, йдеться у звіті СММ ОБСЄ за 7 червня.

Майже 300 обстрілів і чотири жертви: як минув травень в ООССкільки обстрілів було в зоні ООС упродовж травня та яких втрат зазнала Україна, дивіться на інфографіці Слово і діло.

72 порушення зафіксували в Донецькій області. Серед них нараховується 41 вибух - 40 вибухів невизначеного походження й 1 вибух у повітрі.

Спостерігачі ОБСЄ зазначають, що більшість порушень сталися в районі Донецької фільтрувальної станції. Там зафіксували численні вибухи. Також напруженою була ситуація на північному заході від Донецька, там зафіксували боєприпаси. А в районі Горлівки чули 16 вибухів.

У Луганській області зафіксували 76 порушень режиму припинення вогню, в тому числі 17 вибухів невизначеного походження.

Більша частина порушень сталася в районі Дачного (окупована територія). Там спостерігачі чули 54 постріли зі стрілецької зброї і 5 черг з великокаліберних кулеметів. Ще 11 вибухів чули на околиці Голубівки.

Нагадаємо, «Слово і діло» традиційно проаналізувало, скільки обстрілів було в зоні ООС упродовж травня та яких втрат зазнала Україна.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: