Великобританія прискорює вакцинацію від COVID-19

Читать на русском
У Великобританії вирішили прискорити вакцинацію від коронавірусу, щоб якомога швидше побороти всі варіанти вірусу та зняти карантинні обмеження.
Reuters

У Великобританії вирішили прискорити вакцинацію від коронавірусу, щоб якомога швидше побороти всі варіанти вірусу та зняти карантинні обмеження.

Про це повідомляє Telegraph.

Уряд Великобританії сподівається якнайшвидше перемогти коронавірус і зняти всі обмеження. Для цього молоді у віці 25 років з наступного тижня почнуть робити щеплення.

«Людям старше 25 років будуть запропоновані перші дози з наступного тижня, оскільки уряд сподівається перемогти варіанти вірусу», – йдеться в повідомленні.

Вакцинний туризм: де у світі готові прищеплювати туристів від COVID-19Вакцинувати туристів від коронавірусу готові у США, Сан-Марино. Скоро така можливість з'явиться на Мальдівах.

Крім того, вирішили скоротити терміни між введенням першої та другої дози вакцини. Люди старше 40 років отримуватимуть другу дозу протягом восьми тижнів після першої дози, а не 12.

Нагадаємо, у Великій Британії випробовують «ультрашвидкий» тест на коронавірус, який може дати результат протягом 25 секунд. Авіакомпанія British Airways вважає, що він може істотно поліпшити мобільність населення в умовах пандемії.

Британська розвідка висловлює твердження про те, що коронавірус COVID-19 дійсно може мати штучне, а точніше - лабораторне походження.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: