У Великобританії після вакцинації AstraZeneca померла відома журналістка – ЗМІ

Читать на русском
Ліза Шоу, 44-річна радіоведуча BBC Newcastle, померла через деякий час після того, як отримала перше антикоронавірусне щеплення препаратом AstraZeneca
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

У британському місті Ньюкасл після щеплення від коронавірусу, зробленого препаратом компанії AstraZeneca, померла відома у Великобританії журналістка-радіоведуча BBC Ліза Шоу.

Про це інформує британське видання The Independent з посиланням на родичів журналістки.

Вакцинація проти COVID-19: які препарати є в Україні та кого ними щеплятьЯкі зараз запаси вакцини є в Україні, та кого яким препаратом щеплять, читайте в матеріалі Слово і діло.

Як пише видання, Шоу померла 21 травня. Причиною її смерті став тромбоз. Родичі 44-річної радіоведучої розповіли, що через тиждень після того, як їй було зроблено перше щеплення від коронавірусу, Шоу почала відчувати сильні головні болі, потім серйозно захворіла.

У BBC Newcastle, коментуючи смерть Шоу, підтвердили, що одним з варіантів її смерті може бути ускладнення вакцинації препаратом AstraZeneca проти COVID-19. Однак остаточна причина смерті радіоведучої буде встановлена медиками.

Нагадаємо, з початку вакцинаційного процесу в Україні з 24 лютого по 24 травня на 1,084 млн вакцинованих від коронавірусу українців зареєстровано 1436 несприятливих подій після імунізації (НППІ) після застосування вакцин від COVID-19.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: