Естонія відкриває кордони для 24 європейських країн

Читать на русском
Естонія відкриває кордони для країн Європи. З 7 червня в'їзд без обмежень дозволений вже з 24 держав.
Фото з відкритих джерел

Естонія відкриває кордони для країн Європи. З 7 червня в'їзд без обмежень дозволений вже з 24 держав.

Про це повідомляє Turist.delfi.

Згідно з діючими правилами, карантин після прибуття потрібно дотримуватися при поверненні з країн, де рівень захворюваності понад 150 випадків на 100 тисяч осіб.

З 7 травня по 13 червня 2021 року без обмежень в Естонію можна приїхати з 20 країн: Німеччини, Іспанії, Італії, Чехії, Австрії, Великобританії, Угорщини, Румунії, Болгарії, Словаччини, Польщі, Португалії, Ірландії, Фінляндії, Ісландії, Норвегії, Мальти, Монако, Сан-Марино, Ліхтенштейну, Швейцарії, Хорватії, Люксембургу, Франції.

Відпустка-2021: які країни можуть відвідати українціКраїни, відкриті для українських туристів влітку 2021 року. Список і умови відвідування – на інфографіці.

В'їзд в Естонію також дозволений з третіх країн, які внесені в узгоджений в Євросоюзі список. На даний момент в цей список входять Австралія, Ізраїль, Південна Корея, Сінгапур, Руанда і Нова Зеландія. Після прибуття з Таїланду потрібно дотримуватися 10-денну самоізоляцію.

Нагадаємо, Хорватія пом'якшила умови в'їзду до країни для іноземців. Для в'їзду на територію Хорватії іноземцям потрібно буде пред'явити негативний результат ПЛР-тесту на коронавірус, зроблений не більше, ніж за 72 години до перетину кордону. Раніше влада вимагала, щоб він був зроблений протягом 48 годин.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: