Хорватія пом'якшила умови в'їзду до країни для іноземців

Читать на русском
Для в'їзду на територію Хорватії іноземцям потрібно буде пред'явити негативний результат ПЛР-тесту на коронавірус, зроблений не більше, ніж за 72 години до перетину кордону.

Для в'їзду на територію Хорватії іноземцям потрібно буде пред'явити негативний результат ПЛР-тесту на коронавірус, зроблений не більше, ніж за 72 години до перетину кордону. Раніше влада вимагала, щоб він був зроблений протягом 48 годин.

Також пропуском послужить сертифікат про вакцинацію, повідомив сьогодні в Twitter посол України в Хорватії Василь Кирилич.

«Тепер негативний ПЛР-тест буде прийнятий до уваги, якщо він зроблений не менш ніж за 72 години (замість 48). Пропуском також буде служити підтвердження про вакцинацію», - написав дипломат.

Нагадаємо, з п'ятниці, 28 травня, уряд Хорватії послабив карантин - зокрема, ресторанам і кафе дозволено приймати відвідувачів всередині, а також дозволили продаж алкоголю вночі.

Також відзначимо, що у вівторок, 1 червня, сім країн Європейського Союзу почали видавати цифрові сертифікати вакцинації - цей документ дозволить вільно переміщатися по території ЄС.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: