Данілов повідомив, коли з'являться інші законопроєкти щодо олігархів

Читать на русском
Поданий в Раду законопроєкт Зеленського про олігархів - це тільки перша частина ініціатив. Решта документів будуть готові через два тижні.
president.gov.ua

Поданий у Раду законопроєкт президента Володимира Зеленського про олігархів - це тільки первинна частина ряду законодавчих актів. Решту допрацьовують, вони будуть готові через два тижні.

Про це повідомив секретар РНБО Олексій Данілов на брифінгу за підсумками засідання у п'ятницю, 4 червня.

Деолігархізація за законом: як Зеленський хоче обмежити вплив олігархів та наскільки це реальноЯк президент пропонує боротися з олігархією та чи вдасться йому це зробити, розбиралося Слово і діло.

«Президент вимагає, щоб законопроєкт про олігархів був ухвалений якнайшвидше. Закон про олігархів - це первинна частина ряду законодавчих актів. Президент дав доручення відповідним органам...через два тижні ви побачите такі законопроєкти в цій площині», - підкреслив секретар РНБО.

Нагадаємо, на цьому тижні президент Володимир Зеленський вніс до парламенту законопроєкт про олігархів. У документі, зокрема, пропонується створити реєстр олігархів. Кого саме туди внесуть - рішення ухвалить РНБО.

Заступник голови ОПУ Михайло Подоляк також анонсував нові законопроєкти щодо деолігархізації, над якими йде робота.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: