Концепт застосунку «Дія» вже замовляють інші країни – Зеленський

Читать на русском
Кілька країн вже замовили в України концепцію програми та електронного порталу Дія, заявив президент Володимир Зеленський.
Володимир Зеленськийpresident.gov.ua

Кілька країн вже замовили в України концепцію програми та електронного порталу «Дія».

Про це повідомив президент Володимир Зеленський під час засідання Палати місцевих влад Конгресу місцевих і регіональних влад у Хмельницькому в четвер, 3 червня, передає Укрінформ.

Нові послуги у «Дії»: які документи українці можуть оформити через смартфонЯкі послуги в електронному режимі нині доступні для кожного українця і що планують запровадити у додатку Дія найближчим часом, читайте в матеріалі Слово і діло.

«Сьогодні вранці ми спілкувалися з міністром цифровізації нашої країни Михайлом Федоровим, і він сказав, що вже кілька країн замовляють у нас концепт «Дії». Тому хочу вам сказати, ми не завжди позаду, ми рухаємося вперед», - зазначив Зеленський.

Як відомо, бренд і концепцію програми та порталу «Дія» представили 27 вересня 2019 року в Києві. У першій версії програми були доступні 33 онлайн-послуги та ряд електронних документів. У жовтні 2020 року Мінцифри представило оновлений додаток «Дія 2.0».

У лютому цього року Рада прирівняла цифрове водійське посвідчення у застосунку «Дія» до паперового.

А з 17 травня 2021 року в додатку і на порталі «Дія» додалося ряд нових онлайн-послуг та електронних документів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: