Милованов очолив наглядову раду «Укроборонпрому»

Читать на русском
Головою оновленого складу Наглядової ради Укроборонпрому обрали колишнього міністра Тимофія Милованова.
Тимофій Миловановkmu.gov.ua

Головою оновленого складу Наглядової ради «Укроборонпрому» обрали колишнього міністра Тимофія Милованова.

Про це повідомила пресслужба «Укроборонпрому» в середу, 2 червня.

Як відбувалася реформа «Укроборонпрому» і ОПК в 2019-2020 рокахКонцерн Укроборонпром припинить своє існування в 2021 році. Його реформують у кілька холдингів, підприємства яких будуть працювати за принципами корпоративного управління.

«У засіданні взяли участь усі члени Наглядової ради, а також керівництво Концерну. На сьогодні Наглядова рада Укроборонпрому представлена 5-ма членами. До вищого керівного органу Концерну входять перший заступник міністра з питань стратегічних галузей промисловості України Валерій Іващенко, ексдиректор Агентства дослідницьких проєктів з оборони (DARPA) Ентоні Дж. Тетер, а віднедавна – згідно з указом президента України №208 від 21 травня 2021 року – й президент Київської школи економіки Тимофій Милованов і промисловці Олександр Носов та Ростислав Шурма», - йдеться в повідомленні

Нагадаємо, у квітні цього року колишній міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України Тимофій Милованов отримав нову посаду - його призначили виконувачем обов'язків генерального директора ДП «Національний фонд інвестицій України».

Крім того, у травні президент України Володимир Зеленський ввів Тимофія Милованова в комісію з відбору глави Бюро економічної безпеки.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: