Завтра аеропорт «Ужгород» повноцінно відновить роботу

Читать на русском
Міжнародний аеропорт Ужгород  відновлює повноцінну роботу. Вже з 1 червня одна з національних авіакомпаній країни розпочне виконання регулярних рейсів на аеродром міста.
airports-online

Міжнародний аеропорт «Ужгород» відновлює повноцінну роботу з 1 червня.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства інфраструктури України.

Аеропорт – у кожну область: повітряні ворота яких українських міст потребують реконструкціїВідновити аеропорт у кожному облцентрі обіцяв перед виборами кандидат у президенти Володимир Зеленський. Поки що справи просуваються не надто швидко. Ми вирішили розібратися, в якому стані аеропорти зараз, щоб було простіше стежити за виконанням обіцянки.

«Вже з 9 вересня 2021 року наберуть чинність зміни в аеронавігаційному просторі Словаччини, управління частиною якого буде делеговано Україні. Це означатиме, що вже цього року авіакомпанії зможуть здійснювати посадку на летовищі Ужгорода за аеронавігаційними приладами», - йдеться у повідомленні.

Також з 5 червня 2021 року набуває чинності угода між Кабінетом міністрів України та урядом Словацької Республіки про визначення умов використання визначеної частини повітряного простору Словацької Республіки у зв’язку з наданням послуг з обслуговування повітряного руху призначеним українським провайдером аеронавігаційного обслуговування у Міжнародному аеропорту «Ужгород».

За інформацією відомства, національна авіакомпанія «Роза Вітрів» розпочне виконання регулярних рейсів на аеродром міста Ужгород з 1 червня.

«Слово і діло» пропонує подивитися, у якому стані українські аеропорти.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: