Україна і Словаччина підпишуть протоколи щодо аеропорту «Ужгород» днями – Шмигаль

Читать на русском
Україна і Словаччина найближчими днями підпишуть необхідні протоколи для відновлення повноцінної роботи аеропорту Ужгород.
скрін з відео

Україна і Словаччина найближчими днями підпишуть всі необхідні протоколи для відновлення повноцінної роботи аеропорту «Ужгород».

Про це заявив глава Кабміну Денис Шмигаль на брифінгу з прем'єром Словаччини Едуардом Хегером у п'ятницю, 28 травня.

Аналізуємо виконання президентської програми: відновлення аеропортів в областяхВідновити аеропорти в облцентрах обіцяв у програмі Зеленський. Поки що плани є на 15-18 аеропортів.

За його словами, всі внутрішні процедури щодо цього питання вже завершені.

«Ми домовилися максимально використовувати наш транзитний потенціал. Наші країни завершили процедури щодо набуття чинності угоди по аеропорту «Ужгород». Сподіваюся, що найближчими днями будуть підписані імплементаційні протоколи за цією угодою, що дасть можливість відновити повну роботу аеропорту «Ужгород», - сказав Шмигаль.

Прем'єр Словаччини зазначив, що найближчим часом набуде чинності договір про використання повітряного простору Словаччини.

28.05.2021 Спільні заяви для преси Дениса Шмигаля і Едуарда ХеґераКабМін

Нагадаємо, аеропорт «Ужгород» відновлює пасажирські авіаперевезення вже з 1 червня. Раніше його роботу обговорив президент Володимир Зеленський і прем'єр Словаччини.

В Мінінфраструктури розповіли, як проходить будівництво і реконструкція аеропортів по всій країні.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: