Сьогодні Одеський апеляційний суд оголосить рішення у справі Стерненка

Читать на русском
Одеський апеляційний суд оголосить своє рішення за скаргою на вирок Сергію Стерненку і Руслану Демчуку у справі про викрадення колишнього депутата Сергія Щербича.
Слово і діло

У понеділок, 31 травня, Одеський апеляційний суд оголосить своє рішення за скаргою на вирок Сергію Стерненку і Руслану Демчуку у справі про викрадення колишнього депутата Сергія Щербича.

На минулому засіданні суд заслухав позиції обвинувачення та захисту. Зокрема, адвокати просили суд виправдати їхніх підзахисних, заявляючи про фальсифікацію фактів, які були предметами дослідження, та недоведення слідством їхньої провини.

За що засуджено Стерненка: позиція суду та захистуВирок активісту Стерненку спричинив резонас у суспільстві та експерному середовищі. Ми розбиралися, яку позицію займали всі сторони процесу.

Нагадаємо, Приморський районний суд Одеси засудив до 7 років і трьох місяців позбавлення волі активіста Сергія Стерненка у справі за звинуваченням у викраденні колишнього депутата Сергія Щербича.

Стерненко повинен був знаходитися під вартою до моменту того, як його покарання набуде чинності. Однак Одеський апеляційний суд звільнив активіста Сергія Стерненка з-під варти під цілодобовий домашній арешт.

14 травня Одеський апеляційний суд відмовив Сергію Стерненко і Руслану Демчуку в зміні запобіжного заходу, залишивши під цілодобовим домашнім арештом.

Вчора під Офісом президента відбулася акція на захист Стерненка.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: