Євросоюз запропонував США співпрацю у протидії Росії – Bloomberg

Читать на русском
Європейський Союз підготував для США пропозиції щодо співпраці у протидії Росії. Його направили на погодження до Вашингтону.

Європейський Союз підготував для США пропозиції щодо співпраці у протидії Росії. Його направили на погодження до Вашингтону.

Про це повідомляє Bloomberg.

У ньому також пропонується тісно консультуватися і співпрацювати з усього спектру загальних проблем і можливостей у рамках відповідних аналогічних багатогранних підходів до Китаю.

Скільки разів від початку російської агресії зустрічалися президенти України та РФВолодимир Зеленський поки що тільки один раз зустрічався з Путіним, Петро Порошенко під час своєї каденції – шість разів.

«Ми єдині в нашому принциповому підході до Росії, і будемо рішуче реагувати на її повторювану модель негативної поведінки і зловмисної діяльності», - цитує агентство текст проекту документа.

Саміт дозволить Європі та США підтвердити тверду прихильність міжнародному порядку, заснованому на правилах, у тому числі шляхом зміцнення багатосторонніх інституцій та зміцнення співробітництва в галузі зовнішньої політики і політики безпеки, йдеться в заяві.

Раніше в ЗМІ повідомлялося про те, що Євросоюз пропонував Білорусі три мільярди євро в обмін на перехід до демократії.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: