Зведення ООС: нові обстріли на Донбасі, є поранені та загиблі

Читать на русском
На Донбасі з початку поточної доби, 28 травня, збройні формування Російської Федерації 5 разів порушували режим припинення вогню. Поранення отримав один український військовий.
Штаб ООС(архів).

На Донбасі з початку поточної доби, 28 травня, збройні формування Російської Федерації 5 разів порушували режим припинення вогню. Поранення отримав один український військовий.

Як повідомляє штаб операції Об'єднаних сил, за минулу добу, 27 травня, на Донбасі бойовики 9 разів порушували тишу.

Дев’ять смертей та 250 обстрілів: як минув березень в ООССкільки обстрілів було на Донбасі упродовж березня 2021 року ‒ дивіться на інфографіці Слово і діло.

Поблизу Пісків ворог тричі відкривав вогонь з мінометів 120-го та 82-го калібрів, а також з великокаліберних кулеметів.

Неподалік населеного пункту Причепилівка російські найманці вели вогонь з мінометів 120-го калібру, озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Біля населеного пункту Опитне окупанти відкривали вогонь з мінометів 120-го калібру, станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів, а неподалік селища Новгородське – з мінометів 82-го калібру.

Поблизу Мар'їнки ворог здійснив обстріл з протитанкових гармат.

У напрямку населеного пункту Новотошківське окупанти відкривали вогонь зі стрілецької зброї.

Внаслідок обстрілу позицій українських захисників один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав кульове поранення не сумісне з життям. Командування висловлює співчуття рідним та близьким загиблого захисника.

На обстріли бойовиків українські військові відкривали вогонь. Про всі факти порушень повідомлено представників місії ОБСЄ.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: