ЗМІ з'ясували, коли відбудеться зустріч Байдена з Путіним у Женеві

Читать на русском
Зустріч лідерів США та Росії Джо Байдена й Володимира Путіна швидше за все відбудеться у Женеві (Швейцарія) 15-16 липня - таку інформацію повідомляють джерела в Білому домі.

Зустріч лідерів США та Росії Джо Байдена й Володимира Путіна, швидше за все, відбудеться у Женеві (Швейцарія) 15-16 липня - таку інформацію повідомляють джерела в Білому домі.

Про це повідомив телеканал CNN із посиланням на джерела.

Висновок аудитора: як США змінюють двосторонні відносини з УкраїноюВперше з часу обрання президентом Джо Байдена Україну із офіційним візитом відвідають новий держсекретар та його заступниця. Яких змін очікувати в американо-українських відносинах ‒ аналізував політолог Олександр Радчук.

За словами співрозмовників видання, Женева стала останнім претендентом на проведення саміту США-РФ на вищому рівні. Вони відзначають, що зустріч Байдена і Путіна може відбутися 15-16 червня по завершенню першої міжнародної поїздки американського лідера після вступу на посаду.

У Білому домі відмовилися прокоментувати остаточний вибір міста, де зустрінуться президенти США і РФ, до остаточного уточнення деталей.

У Кремлі сьогодні відзначили, що на порядку денному зустрічі Байдена і Путіна будуть стратегічна стабільність і контроль над озброєннями. Прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що обговорювати порядок денний потрібно після підтвердження факту зустрічі.

Раніше повідомлялося, що адміністрація президента США Джозефа Байдена своєю відмовою від санкцій щодо компанії-оператора російського газопроводу «Північний потік-2» фактично зробила крок назустріч президенту Росії Володимиру Путіну, якому, швидше за все, дадуть завершити проєкт.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: