Німеччина послаблює коронавірусні обмеження

Читать на русском
Все більше регіонів Німеччини послаблюють коронавірусні обмеження на тлі поліпшення епідеміологічної ситуації.
Reuters

Все більше регіонів Німеччини послаблюють коронавірусні обмеження на тлі поліпшення епідеміологічної ситуації.

Про це повідомляє DW.

Зазначають, що у більшості міст уже почала працювати гастрономія на відкритих терасах, відкрилися більшість магазинів роздрібної торгівлі.Також можна відвідати музеї та культурні заходи на свіжому повітрі за участю до 250 осіб.

Вакцинний туризм: де у світі готові прищеплювати туристів від COVID-19Вакцинувати туристів від коронавірусу готові у США, Сан-Марино. Скоро така можливість з'явиться на Мальдівах.

Втім, відвідувачам необхідно мати або довідку про щеплення двома дозами вакцини проти COVID-19, Про перенесення хвороби протягом останніх 90 днів і одужання, або негативний тест (для всіх старше 6 років), зроблений протягом останніх 24 годин.

Постраждалі від кризи, пов'язаної з пандемією коронавірусної інфекції, круїзні компанії відкривають сезон в Німеччині. Увечері з Кіля в короткий рейс по Балтиці вирушило судно Aidasol. У неділю, 23 травня, в перший рейс після багатомісячної паузи відправиться судно Mein Schiff 1, що належить компанії Tui Cruises.

Нагадаємо, експерти Постійної комісії з вакцинації в Німеччині вважають, що повторно вакцинуватися від коронавірусу потрібно буде не пізніше, чим у 2022 році.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: