Німеччина пом'якшила правила в'їзду для вакцинованих людей

Читать на русском
У Німеччині з 13 травня пом'якшили правила в'їзду в країну. Повністю щеплені від коронавірусу люди визнаними в Євросоюзі вакцинами, а також ті, хто вже перехворів COVID, не повинні йти на карантин і здавати тест.

У Німеччині з 13 травня пом'якшили правила в'їзду в країну. Повністю щеплені від коронавірусу люди визнаними в Євросоюзі вакцинами, а також ті, хто вже перехворів на COVID, не повинні йти на карантин і здавати тест.

Як повідомляє Deutsche Welle, правила застосовуються до тих, хто повністю прищепився вакцинами BioNTech/Pfizer, Moderna, AstraZeneca і Johnson&Johnson.

Вечірки під час локдауну та відпустка на островах: як політики різних країн порушують карантинУгорський депутат Європарламенту Йожеф Саєр був помічений на секс-вечірці під час карантину, а міністр охорони здоров'я Чехії Роман Примула ходив до ресторану.

Винятком є ті громадяни, які прибувають до Німеччини з країн з високим рівнем поширення нових, більш заразних штамів COVID-19.

Також від карантину будуть звільнятися і ті, хто прибув з регіонів з низьким рівнем поширення вірусу, де показник захворюваності від 50 до 200 за останні 7 днів на 100 тисяч населення. Але вони повинні мати при собі негативний тест на коронавірус.

Нагадаємо, влада Італії планує скасувати обмеження для туристів.

Раніше Єврокомісія рекомендувала ЄС дозволити в'їзд вакцинованим туристам .

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: