Субота на Донбасі, 8 обстрілів, боєць ЗСУ отримав поранення

Читать на русском
З початку поточної доби на Донбасі збройні формування Російської Федерації вісім разів порушували режим припинення вогню.

З початку поточної доби на Донбасі збройні формування Російської Федерації вісім разів порушували режим припинення вогню. У результаті обстрілу один український військовий отримав поранення.

Про це повідомляє штаб операції Об'єднаних сил.

Бойовики вели вогонь поблизу Пєсків із мінометів 120-го і 82-го калібрів, а також великокаліберних кулеметів. Біля Водяного двічі стріляли із ручних протитанкових і підствольних гранатометів. В районі Причепилівки противник відкривав вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Також бойовики двічі здійснювали обстріл позицій ООС з станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів, а біля Мар'їнка - зі стрілецької зброї.

«Внаслідок ворожого снайперського вогню один український військовослужбовець отримав поранення. Захисника оперативно доставили в лікувальний заклад, де йому надається необхідна медична допомога. Стан здоров'я воїна - важкий. На обстріли противника українські захисники відкривали вогонь», - повідомили в штабі.

Стосовно дій бойовиків українська сторона СЦКК повідомила представників ОБСЄ.

Раніше Червоний Хрест за тиждень відправив 17 вантажівок «гуманітарки» Донбасу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: