У Сенат США внесли законопроєкт, що скасовує відмову від санкцій проти Nord Stream 2

Читать на русском
Співавтори законопроєкту піддають політику Байдена щодо відмови від санкцій проти Nord Stream 2 AG різкій критиці
Ілюстративне фотоshutterstock.com

У Сенаті США група з 14 представників Республіканської партії зареєструвала законопроєкт, який забороняє уряду відмовлятися від санкцій проти компанії-оператора російського газопроводу «Північний потік-2» Nord Stream 2 AG.

Про це повідомляє видання The Hill.

Північний потік-2: які країни за чи проти будівництва газопроводуСША, Україна та ще 7 європейських держав не підтримують будівництво газопроводу, тоді як РФ, Німеччина та 10 країн регіону виступають за його зведення.

«Закон про захист нашого добробуту шляхом розширення санкцій проти РФ повинен відновити обмеження проти компанії (Nord Stream 2 AG), яка стоїть за газопроводом, її гендиректора Маттіаса Варніга, а також поширити їх на субпідрядників від будь-якої організації, що працює на газопроводі», - сказано в повідомленні.

Співавтори законопроєкту піддають політику Байдена щодо відмови від санкцій різкій критиці, називають її помилковою і вимагають негайно докласти всіх зусиль для зупинки проєкту Nord Stream 2.

Нагадаємо, днями стало відомо, що США можуть скасувати санкції, які ввели проти компанії-оператора будівництва газопроводу «Північний потік-2» Nord Stream 2 AG і відмовитися від подальших санкцій проти проєкту. Про це написало американське видання Axios з посиланням на джерела з адміністрації Байдена.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: