Австрія скасувала карантин для туристів із 34 країн

Читать на русском
В рамках відновлення міжнародних поїздок Австрія вирішила скасувати карантин для туристів, які їдуть з країн, де сприятлива ситуація з коронавірусом.

В рамках відновлення міжнародних поїздок Австрія вирішила скасувати карантин для туристів, які їдуть з країн, де сприятлива ситуація з коронавірусом.

Влада країни оприлюднила список з 34 країн, проте Україна в ньому немає, йдеться на Austria.Info.

Відкриття кордонів та зняття заборон: які країни світу суттєво послабили карантинЯкі країни через успішну вакцинацію уже почали знімати карантинні обмеження і хто планує це зробити найближчим часом, читайте в матеріалі Слово і діло.

Карантин був скасований для туристів з наступних країн: Андорра, Бельгія, Болгарія, Чехія, Данія, Естонія, Фінляндія, Франція, Німеччина, Греція, Угорщина, Ісландія, Ірландія, Італія, Латвія, Ліхтенштейн, Люксембург, Мальта, Монако, Норвегія, Польща , Португалія, Румунія, Сан-Марино, Словаччина, Словенія, Іспанія, Швейцарія, Ватикан, Австралія, Ізраїль, Нова Зеландія, Сінгапур, Південна Корея.

Громадянам, що прямують до Австрії з третіх країн, зокрема з України, для в'їзду в країну потрібно мати важливу причину, наприклад ділова поїздка чи візит для лікування.

Якщо українці зможуть пред'явити свідоцтво про вакцинацію або набутий імунітет, то їм не доведеться проходити самоізоляцію. Якщо турист пред'явить негативний тест на коронавірус, то йому доведеться проходити 10-денний карантин, який можна завершити через 5 днів, пройшовши ще один тест.

Раніше в ВООЗ заявили про те, що відновлювати міжнародні подорожі ще небезпечно.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: