Відновлювати міжнародні подорожі ще небезпечно – ВООЗ

Читать на русском
Директор Європейського офісу Всесвітньої організації охорони здоров'я Ганс Клюге виступив проти відновлення міжнародних подорожей.
фото ЕРА

Директор Європейського офісу Всесвітньої організації охорони здоров'я Ганс Клюге виступив проти відновлення міжнародних подорожей. За його словами, прогрес у боротьбі з пандемією коронавірусу все ще хиткий.

Про це повідомило агентство ANSA.

Відкриття кордонів та зняття заборон: які країни світу суттєво послабили карантинЯкі країни через успішну вакцинацію уже почали знімати карантинні обмеження і хто планує це зробити найближчим часом, читайте в матеріалі Слово і діло.

Як зазначив Клюге на пресконференції, відновлювати міжнародні поїздки «поки небезпечно».

«Прямо зараз, перед обличчям зберігається загрози і нової невизначеності, ми повинні продовжувати проявляти обережність і переосмислити або уникати міжнародних поїздок», - сказав він.

Клюге також зазначив, що всі дозволені в світі вакцини проти COVID ефективні проти відомих варіантів коронавируса, включаючи небезпечний штам з Індії.

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що посли ЄС дозволили в'їзд вакцинованим туристам. Тепер рішення має схвалити Рада ЄС.

Раніше повідомлялося, що найближчим часом Європейський союз планує запустити систему COVID-паспортів, що дозволить вже цього літа відновити туризм.

«Слово і діло» писало про те, де в світі вже запровадили паспорти вакцинації.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: