Нетаньяху заявив про продовження операції проти ХАМАС

Читать на русском
Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху повідомив про те, що його країна продовжить військову операцію проти бойовиків у секторі Газа.

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху повідомив про те, що його країна продовжить військову операцію проти бойовиків у секторі Газа.

Про це чиновник заявив після телефонної розмови з президентом США Джо Байденом. Також він провів нараду в оперативному штабі, йдеться у відеозверненні ізраїльського прем'єра.

Нетаньяху підкреслив, що удари по бойовиках у Секторі Газа є правом Ізраїлю на самооборону. Він подякував американському президенту за підтримку, але відкинув заклик розпочати деескалацію.

Земля обітована: чим закінчиться новий арабо-ізраїльський конфліктІзраїль готує військову операцію в підконтрольному угрупованню ісламізму ХАМАС Секторі Гази.

«Я сповнений рішучості продовжувати цю операцію доти, поки не буде досягнута її мета - відновлення миру і безпеки для вас, громадяни Ізраїлю», - заявив Нетаньяху.

Ізраїльський прем'єр зазначив, що кожен день армія країни завдає ударів по новим об'єктам бойовиків у Секторі Газа і нейтралізує все більше їх командирів.

«Руйнуємо все більше багатоповерхівок, які використовують терористи, знищуємо все більше складів зі зброєю», - додав він.

Нагадаємо, сьогодні відбулася телефонна розмова Нетаньяху з Байденом. В ході розмови лідер США заявив, що він сьогодні очікує початку деескалації конфлікту між Ізраїлем і Сектором Газа.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: