У ВООЗ оцінили кількість жертв конфлікту між ХАМАС та Ізраїлем

Читать на русском
Відзначається також, що ізраїльські війська 91 раз атакували медичні установи, розташовані в Сектора Газа
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

Згідно з інформацією Всесвітньої організації охорони здоров'я, з 10 травня і по сьогоднішній день в результаті ударів Ізраїлю по сектору Газа загинули не менше, ніж 222 палестинці, ще близько 6 тисяч осіб травмовані.

Про це повідомляє Всесвітня організація охорони здоров'я у своєму Twitter.

Відзначається також, що ізраїльські війська 91 раз атакували медичні установи, розташовані в Сектора Газа. Зараз ВООЗ зайнята тим, що здійснює постачання лікарень медикаментами та іншими необхідними речами.

Земля обітована: чим закінчиться новий арабо-ізраїльський конфліктІзраїль готує військову операцію в підконтрольному угрупованню ісламізму ХАМАС Секторі Гази.

Нагадаємо, що 10 травня Сектор Газа обстріляв територію Ізраїлю. З того дня між Ізраїлем і Сектором Газа тривають активні бойові дії. За цей час сили ХАМАС випустили по території Ізраїлю мінімум 3100 ракет. Згідно з даними Ізраїлю, 90% ракет були перехоплені протиракетною обороною.

За тиждень збройного конфлікту в Секторі Газа було вбито 149 палестинців. При цьому, Ізраїль повідомляє про 10 загиблих зі свого боку. В ЮНІСЕФ заявили про загибель щонайменше 42 дітей в результаті загострення конфлікту.

За тиждень ескалації конфлікту з Ізраїлем в Секторі Газа повністю зруйновано понад 800 житлових будівель, ще близько 10 тисяч пошкоджені.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: