СБУ розповіла про обшуки в будинку, де мешкає Кличко

Читать на русском
СБУ підтвердила слідчі дії в будинку у Києві, де живе мер Віталій Кличко, але до нього обшуки не мають відношення.
фото з відкритих джерел

Служба безпеки України підтвердила, що проводила слідчі дії у будинку мера Києва Віталія Кличка. Однак самого Кличка обшуки не стосуються.

Про це заявив прессекретар СБУ Артем Дехтяренко, пише УП у вівторок, 18 травня.

Кличко прокоментував масові обшуки на підприємствах КиєваМер Києва Віталій Кличко назвав масові обшуки на комунальних підприємствах тиском на столичну владу.

«Обшуки у мера Києва Віталія Кличка СБУ не проводить. Співробітники ГУ СБУ по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю, з залученням спецпідрозділу ЦСО «А», проводять обшуки в рамках кримінального провадження щодо фальсифікованих нафтопродуктів. Вони відбуваються відразу у декількох локаціях, в тому числі і в будинку, де проживає Віталій Кличко. Деталі цієї спецоперації ми повідомимо пізніше», - сказав він.

В СБУ підкреслили, що ніякого відношення до самого Кличка обшуки не мають.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що в будинок в центрі Києва, де проживає мер столиці, нагрянули силовики. Сам Кличко повідомив, що після тренування повернувся додому і дізнався у правоохоронців, що вони приходили з обшуками до мешканців квартири, розташованої поверхом нижче.

У себе в Telegram Кличко уточнив, що камера на його поверсі зафіксувала, що силовики стукали і в двері його квартири також.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: