У МЗС назвали країни, в які можуть полетіти українці на відпочинок

Читать на русском
Для українців відкриті кордони 107 країн, серед них Греція, Кіпр та  Сейшельські острови. В Європі не раз заявляли про сприятливі умови для відновлення туризму.
Фото з відкритих джерел.

Для українців відкриті кордони 107 країн. Про це розповів на брифінгу міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

За його словами, нещодавно в'їзд з України дозволили Греція, Кіпр, Сейшельські острови.

Відкриття кордонів та зняття заборон: які країни світу суттєво послабили карантинЯкі країни через успішну вакцинацію уже почали знімати карантинні обмеження і хто планує це зробити найближчим часом, читайте в матеріалі Слово і діло.

«Станом на сьогодні, 18 травня, для громадян України відкриті кордони 107 країн світу. З часу нашого попереднього брифінгу 26 березня в'їзд тим, хто подорожує, з України дозволили додатково три країни, - це Греція, Кіпр та Сейшельські острови. Всі вони є популярними туристичними напрямками для українців», - сказав Кулеба.

Нагадаємо, раніше в ЄС заявили про готовність для безпечного відновлення туристичного сезону і про сприятливі умови для відновлення туризму влітку.

Раніше ми писали про те, які популярні туристичні напрямки були доступні для українців на травневі свята.

Крім того, «Слово і діло» писало, що країни, які більш успішно борються з COVID-19 або мають надлишок вакцини, будуть раді прищеплювати туристів від коронавірусу, відроджуючи паралельно туристичну галузь.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: