В Італії затвердили план пом'якшення карантину

Читать на русском
Уряд Італії ухвалив рішення розпочати пом'якшення обмежувальних заходів, які були запроваджені через пандемію - буде скорочено час дії комендантської години.

Уряд Італії ухвалив рішення розпочати пом'якшення обмежувальних заходів, які були запроваджені через пандемію - буде скорочено час дії комендантської години.

Про це повідомляє видання ANSA.

Буде скорочено на одну годину початок комендантської години (вона буде починатися з 23:00) у регіонах, які знаходяться в «жовтій» зоні обмежень, що означає низьку загрозу поширення вірусу.

Відкриття кордонів та зняття заборон: які країни світу суттєво послабили карантинЯкі країни через успішну вакцинацію уже почали знімати карантинні обмеження і хто планує це зробити найближчим часом, читайте в матеріалі Слово і діло.

З 7 червня комендантську годину планується скоротити ще на годину - вона буде вступати в силу з півночі. З 21 червня її планується скасувати.

Планується, що з 22 травня відновлять свою роботу підприємства на ринках і в торгових центрах, галереях і бізнес-парках.

З 15 червня буде дозволено проводити приватні заходи, зокрема, весілля. Однак гості заходу повинні будуть мати «зелений пропуск», а саме сертифікат про вакцинацію.

З 17 травня тільки один регіон Італії перебуває в «помаранчевій» зоні заходів карантину - в альпійській Валле Д'Аоста закриті ресторани і бари, за винятком роботи на виніс, а також музеї, кіно і концертні зали.

Раніше повідомлялося про те, що влада Італії планує скасувати обмеження для туристів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: