Черкаська область повернулася в «помаранчеву» карантинну зону

Читать на русском
В Черкаській області 14 травня було перевищено коефіцієнт виявлення випадків інфікування. Тому область повернулась в помаранчеву зону  епідеміологічної небезпеки.
Фото з відкритих джерел

В Черкаській області 14 травня було перевищено коефіцієнт виявлення випадків інфікування. Тому область повернулась в «помаранчеву» зону епідеміологічної небезпеки.

Про це свідчать дані Міністерства охорони здоров'я.

В Черкаській області коефіцієнт виявлення нових випадків складає 20,8% при нормі не більше 20%.

Відтак регіон став другим після Миколаївської області, який за останній час знову досяг показників «помаранчевої» зони. При цьому в Миколаївській області за вчора коефіцієнт виявлення нових випадків коронавірусу знизився до 19,3%.

Відкриття кордонів та зняття заборон: які країни світу суттєво послабили карантинЯкі країни через успішну вакцинацію уже почали знімати карантинні обмеження і хто планує це зробити найближчим часом, читайте в матеріалі Слово і діло.

Зазначають, що станом на 15 травня дев'ять регіонів вже відповідають «зеленій» зоні за відсотком від епідемічного порогу: Київ, Вінницька, Закарпатська, Київська, Львівська, Миколаївська, Полтавська, Хмельницька та Чернігівська області.

Нагадаємо, за минулу добу, 14 травня, в Україні виявили 6 796 нових випадків коронавірусної хвороби. Померли 322 особи.

Зазначають, що всього з початку вакцинації в Україні 936 499 людей отримали щеплення, з них 13 661 людина завершила вакцинацію.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: