День Європи в Україні: Кличко зустрівся з послами європейських країн

Читать на русском

Мер Києва Віталій Кличко взяв участь в урочистій церемонії відкриття Дня Європи, що відбулася в столиці.

Про це повідомляється на його офіційному сайті.

Зазначимо, що у церемонії відкриття Дня Європи також взяли участь віцепрем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України, голова представництва Європейського Союзу в Україні, голова Дунайської комісії, посли 20 країн Європейського Союзу і держав Дунайської комісії.

«Радий привітати всіх із відкриттям Дня Європи в Україні, який в Києві відзначають вже 19 рік поспіль. Загальна концепція сьогоднішнього свята - «Дунайський шлях в Європейський Союз» - визначена не випадково. Вперше за 70 років Україну обрано головою «Дунайської комісії». Це - нові можливості та визнання авторитету нашої Держави в Дунайському регіоні», - сказав Кличко.

Кличко зазначив, що міська влада щодня працює, щоб Київ розвивався як сучасна європейська столиця, ставав зручнішим та комфортнішим для його мешканців та гостей.
kiev.klichko.org

Він нагадав, що сьогодні також відзначають Міжнародний день сім'ї.

«А в символічному сенсі сім’я для України - це велика європейська родина», - зазначив мер столиці.

Кличко зазначив, що міська влада щодня працює, щоб Київ розвивався як сучасна європейська столиця, ставав зручнішим та комфортнішим для його мешканців та гостей.

«Ми підтримуємо контакти з містами-побратимами, налагоджуємо нові економічні та культурні зв’язки з містами Європи та світу. Переймаємо найкращий досвід з муніципального управління, з розвитку місцевого самоврядування та реалізації перспективних міських проектів», - повідомив Кличко.

Мер столиці зауважив, що міста-партнери Києва - Будапешт, Відень, Мюнхен, Братислава, Белград – неможливо уявити без славного Дунаю - артерії, яка з’єднує наші країни і міста.

Зазначимо, що згідно з указом президента, День Європи відзначається щорічно у третю суботу травня.

Нагадаємо, що Кличко прокоментував масові обшуки на підприємствах Києва.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: