Польща зобов'яже українських заробітчан платити податки

Читать на русском
Натомість на сплату податків у Польщі заробітчани отримають право на відшкодування відрахувань і спеціальні податкові пільги
Ілюстративне фотоmignews.ua

Уряд Польщі прийняв рішення офіційно зобов'язати українських найманих працівників (заробітчан) платити податки на території країни.

Про це повідомляє «Сегодня».

Аналізуємо виконання президентської програми: повернення українців з трудової міграціїЗеленський у програмі обіцяв створити умови, щоб в українців за кордоном виникло бажання повернутися додому. Розбираємося, як виконується обіцянка.

Заповнити необхідні декларації та згодом відрахувати кошти до польського державного бюджету українці зможуть після отримання спеціальних кодів-ідентифікаторів. Натомість заробітчани отримають право на відшкодування відрахувань і спеціальні податкові пільги.

Згідно з прийнятим рішенням уряду Польщі, найманим працівникам необхідно отримати відповідний код-ідентифікатор протягом місяця.

Нагадаємо, у 2020 році лише 34% опитаних мігрантів з України замислювалися про придбання нерухомості в Польщі, проте за перші три місяці 2021 року ситуація кардинально змінилася, і цього разу понад 55,5% опитаних мають намір розглянути це питання.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: