ДФС прийшла з обшуками до «Київпастрансу»

Читать на русском
ДФС разом з прокуратурою проводить обшуки у Київпастрансі і у підрядника в рамках справи про присвоєння коштів.
facebook.com/SFSofUkraine

Державна фіскальна служба разом з прокуратурою проводить обшуки у «Київпастрансі» і у підрядника в рамках справи про привласнення коштів, виділених на реконструкцію трамвайної лінії у Деснянському районі.

Про це повідомляється в Facebook у четвер, 13 травня.

Кличко прокоментував масові обшуки на підприємствах КиєваМер Києва Віталій Кличко назвав масові обшуки на комунальних підприємствах тиском на столичну владу.

Як повідомляється, за матеріалами ДФС розпочато досудове розслідування у відношенні посадових осіб КП «Київпастранс» та підрядного підприємства за ознаками кримінальних злочинів, передбачених статтями ч. 5 ст. 27 ч. 3 ст. 212 ККУ, ч. 5 ст. 191 ККУ.

За версією слідства, посадові особи «Київпастрансу» та підрядного комерційного підприємства, використовуючи суб'єкти господарської діяльності з ознаками ризиковості та транзитності, у 2020 році привласнили бюджетні кошти в особливо великих розмірах, які були виділені на реконструкцію трамвайної лінії у Деснянському районі м. Київ. Крім того, посадові особи підрядного комерційного підприємства ухилилися від сплати податків в особливо великих розмірах.

Обшуки проводять з метою виявлення первинної фінансово-господарської документації, яка може свідчити про правопорушення.

Нагадаємо, напередодні обшуки пройшли у «Київзеленбуді», у КП «Спецжитлофонд», в «Київавтодорі», «Київському інституті земельних відносин», «Київміськсвітло» і в Департаменті земельних ресурсів КМДА.

Масові обшуки в Києві прокоментував мер Віталій Кличко.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: