В одному з департаментів КМДА проходять обшуки

Читать на русском
Директор одного з підприємств Києва не уклав договір оренди земельної ділянки, що перебуває у віданні КМДА. Йдеться про несплату податків в розмірі близько 20 млн грн.
kyiv.gp.gov.ua

Фіскальна служба під процесуальним керівництвом прокуратури у середу, 12 травня, проводить обшуки в департаменті земельних ресурсів Київської міської держадміністрації.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Києва.

В Офісі президента прокоментували обшуки у МедведчукаВіктору Медведчуку, а також його спільникам доведеться пройти через судовий процес, як це і передбачено законом.

«Київська міська прокуратура спільно із ГУ ДФС у м. Києві проводять обшуки в приміщеннях КМДА, а також в офісі приватного підприємства та за місцем проживання його директора, в межах розслідування кримінального провадження щодо заподіяння міському бюджету збитків на майже 19,5 млн гривень», - йдеться в повідомленні.

Досудовим розслідуванням встановлено, що директор приватного підприємства у 2013 році під час придбання об'єктів нерухомості, розташованих на комунальній землі, навмисне не уклав договір оренди земельної ділянки, а користувався ним безкоштовно.

Правоохоронці підозрюють посадову особу КМДА у сприянні скоєння злочину.

Згідно з висновком експертизи, такими діями територіальній громаді Києва було завдано збитків у розмірі майже 19,5 млн грн.

Нагадаємо, напередодні у Києві пройшли обшуки в будинку нардепа Віктора Медведчука, а також в офісі ОПЗЖ.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: