Заяви на виплату «карантинних 8 тисяч» можна подати до 19 травня – Шмигаль

Читать на русском
Україна виділила 600 мільйонів гривень на компенсації підприємцям, постраждалих від карантину. Заявки на отримання виплати можна подати до 19 травня.
Урядовий портал

Україна виділила 600 мільйонів гривень на компенсації підприємцям, постраждалих від карантину. Заявки на отримання виплати можна подати до 19 травня.

Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

«Прийом заявок продовжується. Отримати допомогу від держави можна впродовж 30 днів із дня запровадження «червоної» зони в регіоні. Якщо область була віднесена до «червоної» зони протягом лютого-березня, то звернутися по фінансову допомогу можна через портал або застосунок Дія до 19 травня», – уточнив Шмигаль.

Як змінювалася кількість ФОПів та юридичних осіб в Україні в 2013-2020 рокахЗа останні дев’ять років кількість фізичних осіб-підприємців зменшилася, а от юридичних осіб зареєструвалося більше.

За словами прем'єра, загальний обсяг фінансування програми відшкодувань для бізнесу сягає 600 мільйонів гривень. Він також додав, що цього тижня черговий транш був спрямований для виплати коштів найманим працівникам та фізичним особам-підприємцям, чия діяльність була призупинена в «червоних» зонах.

Нагадаємо, станом на 1 травня понад 300 тисяч підприємців та найманих працівників подали заявки на отримання допомоги від держави у розмірі 8 тисяч гривень.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: