Україна надасть Індії гуманітарну допомогу – Зеленський

Читать на русском
Найближчим часом Індія отримає гуманітарну допомогу від України, щоб подолати критичну ситуацію з COVID.
president.gov.ua

Найближчим часом Індія отримає гуманітарну допомогу від України, щоб подолати критичну ситуацію з коронавірусом.

Про це повідомив президент України Володимир Зеленський на зустрічі із засновником компанії Serum Institute of India Сайрусом Пунавалою, передає прес-служба ОПУ в п'ятницю, 7 травня.

В Індії новий антирекорд щодо хворих і жертв COVIDВ Індії новий антирекорд кількості випадків і смертей від COVID-19 за добу. За весь час пандемії - 21,49 млн випадків.

За словами Зеленського, Україна готова допомогти Індії в складній епідемічній ситуації, як колись Індія допомогла Україні в постачанні вакцини.

«Знаю, що уряд розглядає можливість надати гуманітарну допомогу Індії. Підтверджую, що найближчим часом підпишу відповідний указ, і ми будемо робити все, щоб дійсно допомогти людям Індії. Думаю, найближчими днями Індія обов’язково отримає гуманітарний вантаж від України», - повідомив президент.

Сайрус Пунавала зазначив, що Індія вже поставила нашій країні півмільйона доз вакцини від коронавірусу. Він запевнив, що Україна буде серед пріоритетних країн, які отримають законтрактовану вакцину, як тільки індійський уряд відновить її експорт.

Нагадаємо, в Індії вже майже місяць зберігається критична ситуація з COVID. В країні майже кожен день фіксують нові антирекорди з кількості померлих за добу.

З 2 травня Україна закрила кордон для приїжджих з Індії.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: