На Донбасі через новий обстріл загинув український військовий

Читать на русском
Бойовики сьогодні знову обстріляли позиції українських військових в зоні ООС. Один військовослужбовець загинув, і ще один важко поранений.
фото з відкритих джерел

Бойовики сьогодні знову обстріляли позиції українських військових в зоні ООС. Один військовослужбовець ЗСУ загинув, і ще один тяжко поранений.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС у четвер, 6 травня.

Більше загиблих і травмованих: як минув квітень в ООССкільки обстрілів було на Донбасі упродовж квітня 2021 року ‒ дивіться на інфографіці Слово і діло.

Обстріл стався недалеко від населеного пункту Новотроїцьке. Окупанти застосували ручні протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

«В результаті ворожого обстрілу один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил отримав вогнепальне кульове поранення. На жаль, врятувати життя воїну не вдалося», - йдеться в повідомленні.

При цьому ще один військовослужбовець отримав осколкове поранення. Йому оперативно надали першу медичну допомогу та евакуювали до лікувального закладу. Стан здоров'я пораненого - важкий.

Бійці ООС відкривали вогонь у відповідь. Про дії сепаратистів повідомили представникам ОБСЄ через українську сторону СЦКК.

Нагадаємо, за минулу добу на Донбасі зафіксували 20 ворожих обстрілів. Повідомлялося про двох поранених.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: