Мотоцикли, іномарки та причепи: які авто задекларували глави обласних митниць

Читать на русском

Раніше «Слово і діло» вивчило декларації керівників обласних податкових служб та підготувало інфографіку з автопарком кожного посадовця. Тепер ми проаналізували, які транспортні засоби мають керівники митниць.

Які транспортні засоби мають керівники митниць, дивіться на ексклюзивній інфографіці Слово і діло.
Які авто задекларували глави обласних митницьСлово і ділоЗображення максимального розміру (відкриється в новому вікні)

Найбільше автівок задекларував очільник Одеської митниці Денис Пудрик. У власності митника та його дружини є сім транспортних засобів:

  • Mercedes-Benz GLS 350 D 4 MATIC, 2016 р. в.
  • Renault Dokker, 2016 р. в.
  • Mercedes-Benz GLE 400 4 MATIC, 2015 р. в.
  • Toyota Camry, 2013 р. в.
  • Renault Dokker, 2020 р. в.
  • Мотоцикл (мопед) Zongshen Zs1000dzh-3, 2020 р. в.
  • Kia Sorento, 2018 р. в.

А от глава Поліської митниці Сергій Панчук має два автомобілі Nissan Patrol та Mercedes GLS 350, один саморобний причіп та один водний засіб RIWA 400.

Подібна декларація й в очільника Подільської митниці Юрія Мацібори. У звітності митник задекларував причіп Сантей 750-221, Mercedes-Benz B 250 та Volkswagen Amarok.

Єдиний серед обласних митників не подав декларації голова Галицької митниці Андрій Колобродов, оскільки його лише нещодавно призначили на посаду виконувача обов'язків – 30 березня 2021 року.

Інші митники мають по одній або дві автівки, а є й ті, що зовсім не задекларували транспортних засобів. Наприклад, Михайло Товт, що очолює Закарпатську митницю, а також керівниця Київської структури ‒ Євгенія Романчикова. Транспортні засоби не зазначили також Максим Чумаченко, який від 2020 року очолює Чорноморську митницю та Галина Поташнікова, яка керує Департаментом спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Держмитслужби.

Нагадаємо, нещодавно ми писали, на яких автівках їздять очільники обласних управлінь СБУ та що задекларували за минулий рік мери і голови обласних адміністрацій.

Також ми розповідали, як за рік змінилися доходи членів Кабміну.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: