ЄС розширив список країн, громадянам яких дозволено в'їзд

Читать на русском
Євросоюз розширив список третіх країн, громадянам яких дозволено в'їзд на територію країн-учасниць ЄС у період пандемії COVID-19 - України в ньому й досі немає.

Євросоюз розширив список третіх країн, громадянам яких дозволено в'їзд на територію країн-учасниць ЄС на період пандемії COVID-19 - України в ньому й досі немає.

Про це йдеться в повідомленні на сайті Ради Європи.

Вечірки під час локдауну та відпустка на островах: як політики різних країн порушують карантинУгорський депутат Європарламенту Йожеф Саєр був помічений на секс-вечірці під час карантину, а міністр охорони здоров'я Чехії Роман Примула ходив до ресторану.

З 6 травня список поповнив Ізраїль. До переліку також входять Австралія, Нова Зеландія, Руанда, Сінгапур, Південна Корея й Таїланд. Також у списку є Китай, але кордони для його громадян відкриють після того, як сам Китай відкриється для європейців.

Список цих країн буде переглядатися щодва тижні та в разі потреби може оновлюватися.

Резиденти Андорри, Монако, Сан-Марино і Ватикан вважаються резидентами Євросоюзу для відвідування ЄС. Також ця рекомендація стосується асоційованих країн із Шенгенської зони - Ісландії, Ліхтенштейну, Норвегії та Швейцарії.

Раніше з'ясувалося, коли ЄС запустить паспорти вакцинації.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: