Євросоюз придбає додаткові дози вакцини Pfizer

Читать на русском
Євросоюз закупить ще 100 млн доз вакцини від коронавірусу виробництва компанії BioNTech / Pfizer - препарат мають доставити до 27 країн-членів ЄС.

Євросоюз придбає ще 100 млн доз вакцини від коронавірусу виробництва компанії BioNTech/Pfizer - препарат мають доставити до 27 країн-членів ЄС.

Про це повідомляє пресслужба Pfizer.

Карта вакцинації: ситуація в областях України на 19 квітняКарта вакцинації в Україні - уже вакцинувалися 450 650 людей від COVID-19. До листа очікування вакцинації від COVID-19 записались 468 490.

«Ми як і раніше прагнемо просуватися якомога швидше і безпечніше, щоб доставити цю вакцину більшій кількості людей в Європі, оскільки смертельний вірус продовжує сіяти хаос по всьому континенту», - заявив голова і головний виконавчий директор Pfizer Альберт Бурла.

За його словами, компанія виконала зобов'язання із постачання перед ЄС. При цьому компанія планує поставити 250 млн доз до ЄС у другому кварталі.

Відзначається, що всього в 2021 році ЄС отримає 600 млн доз препарату.

Нагадаємо, в неділю, 18 квітня, в Україні стартувала вакцинація населення препаратом Comirnaty від компаній Pfizer та BioNTech - перші щеплення вакциною Comirnaty зробили у Київській області.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: