Євросоюз готує допомогу Індії для боротьби з COVID-19

Читать на русском
Євросоюз стурбований ситуацією з різким зростанням хворих коронавірусів в Індії і готовий надати допомогу уряду країни.
Фото DW

Євросоюз стурбований ситуацією з різким зростанням хворих коронавірусів в Індії і готовий надати допомогу уряду країни.

Про це повідомила глава Єврокомісії Урсула фон дер Ляйен.

«Я стурбована епідеміологічною ситуацією в Індії. Ми готові надати підтримку. ЄС об'єднує ресурси, щоб швидко відреагувати на запит Індії про допомогу через механізм цивільного захисту ЄС», – написала вона.

Як вакцинуватися від COVID-19: всі способиЯк вакцинуватися від коронавірусу позачергово, залишковою дозою вакцини, розбиралося Слово і діло.

Сьогодні Індія посідає друге місце в світі за кількістю виявлених випадків коронавірусу. В країні четвертий день поспіль фіксують рекордне зростання захворюваності на інфекції. Захворюваність в Індії росте на тлі ослаблення карантинних заходів, які дозволили великі релігійні та політичні збори.

В пресслужбі МЗС Великобританії повідомили, що країна направила Індії першу партію медобладнання в якості допомоги для боротьби з різким зростанням заражень на коронавірус і смертей від COVID-19. До неї увійшли апарати ШВЛ і кисневі концентратори.

Нагадаємо, Європейський Союз зможе зробити досить вакцин для досягнення мети по імунізації дорослого населення до середини липня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: