У ВООЗ озвучили суму, необхідну для проведення вакцинації в 2022 році

Читать на русском
Фахівці ВООЗ підрахували, що для зупинки коронавірусної пандемії необхідний колективний імунітет у, щонайменше, 70% населення світу
Ілюстративне фотоImago Image Center

Для того, щоб забезпечити в усьому світі успішну вакцинацію від коронавірусу у 2022 році знадобиться від 35 млрд до 45 млрд доларів. За цієї умови вийде вакцинувати більшу частину дорослого населення.

Про це заявив генеральний директор Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) Тедрос Аданом Гебреісус, повідомляє BBC.

Фахівці ВООЗ підрахували, що для зупинки коронавірусної пандемії необхідний колективний імунітет у, щонайменше, 70% населення світу. При цьому Гебреісус зазначив, що за останні два тижні у світі було зафіксовано більше випадків зараження коронавірусом, ніж за перші шість місяців пандемії.

Раніше у ВООЗ вказували, що пандемія коронавірусу у світі посилюється. Минулого тижня ВООЗ зафіксувала таку ж динаміку, яка була в перші 5 місяців пандемії COVID-19.

Нагадаємо, до цього глава ВООЗ говорив, що пандемію коронавірусу у світі вдасться взяти під контроль вже в найближчі місяці. Водночас він був стурбований тим, що коронавірус почав швидше поширюватися у віковій групі 25-59 років.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: