Єврокомісія рекомендувала ЄС дозволити в'їзд вакцинованим туристам

Читать на русском
Країнам Євросоюзу дозволити в'їзд іноземним туристам, які пройшли вакцинацію від коронавірусу. Таке рішення було прийнято вперше з початку пандемії.
Фото DW

Країнам Євросоюзу дозволити в'їзд іноземним туристам, які пройшли вакцинацію від коронавірусу. Таке рішення було прийнято вперше з початку пандемії.

Про це йдеться в заяві Єврокомісії.

«Єврокомісія пропонує дозволити в'їзд на територію Євросоюзу з не необхідними цілями не тільки для осіб, які прибувають з країн з хорошою епідеміологічною ситуацією, але також для тих хто отримав всі рекомендовані дози вакцини, дозволеної в ЄС, дозвіл може бути також поширений на вакцини, які завершили процес сертифікації ВООЗ для застосування в екстрених ситуаціях», – йдеться в заяві.

Колективна імунізація: як українські компанії можуть вакцинувати працівниківЯк організувати вакцинацію працівників українських компанії, читайте в матеріалі Слово і діло.

Вакцинація повинна була проходити препаратами, сертифікованими Європейським агентством лікарських засобів або Всесвітньою організацією охорони здоров'я. Порядок перетину кордонів країни ЄС будуть визначати самостійно.

Нагадаємо, країни ЄС у травні почнуть випробування «паспортів вакцинації». Греція однією з перших країн ЄС візьме участь у випробуваннях «цифрових зелених сертифікатів».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: