Зведення штабу ООС: три обстріли, втрат немає

Читать на русском
Протягом дня понеділка, 4 травня, бойовики тричі порушили режим тиші на Донбасі. Зокрема, обстрілювали позиції з мінометів і кулеметів.

Протягом дня понеділка, 4 травня, бойовики тричі порушили режим тиші на Донбасі. Зокрема, обстрілювали позиції з мінометів і кулеметів.

Про це йдеться в повідомленні пресцентру штабу операції Об'єднаних сил (ООС) в Facebook.

У районі Водяного противник відкривав вогонь із мінометів 120-го калібру. А біля Авдіївки - із великокаліберних кулеметів.

Чи стане Україна ближчою до НАТО на тлі можливої російської агресіїКористуючись загрозою нападу Росії, в Україні намагаються переконати НАТО взяти нас під свій захист. Чому така стратегія не спрацює та який альтернативний шлях – аналізував політолог Олександр Радчук.

Крім того, в районі Новолуганського, Зайцевого, Шумів, Південного, Залізного, Кримського, Торецького і Новгородського помічений проліт безпілотника типу Орлан-10 з перетином лінії розмежування. Його придушили засобами РЕБ.

«Бойових втрат серед наших захисників немає. Про всі факти порушень українська сторона СЦКК повідомила представників ОБСЄ», - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що за сьогодні сапери розмінували більше 30 гектарів території і передали на знищення 11 вибухонебезпечних предметів.

Раніше повідомлялося про те, що стартували військові навчання НАТО Defender Europe 21.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: