Нацгвардія перевірила 20 населених пунктів на Донбасі

Читать на русском
У Торецьку та ще 20 населених пунктах Донбасу перевірка проводилась силами підрозділів Національної гвардії зі складу ООС
Ілюстративне фотоFacebook

Військовослужбовці зі складу підрозділів Об'єднаних сил провели оперативно-профілактичну перевірку міста Торецьк та ще 20 населених пунктів у Донецькій та Луганській областях.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС 1 травня.

«У прифронтових містах Донецької та Луганської областей підрозділи Об'єднаних сил вживають усіх можливих заходів щодо профілактики та недопущення протиправних дій, що становлять небезпеку для мирного населення та інтересів держави... перевірено понад 20 населених пунктів Донецької та Луганської областей. В ході перевірок також були знайдені схрони боєприпасів, які становили небезпеку для цивільного населення», – йдеться в повідомленні.

Війна, яка не відбулася: чи забув Путін про УкраїнуРосійські війська будуть відведені від кордонів з Україною, але це не означає, що нашу країну залишать у спокої.

Так, у Торецьку профілактичні перевірочні заходи проводилися силами підрозділів Національної гвардії зі складу ООС. Під час профілактичних заходів пошукові групи виявляли та перевіряли підозрілих осіб.також, були проведені профілактичні бесіди з місцевим населенням і перевірені транспортні засоби на наявність небезпечних предметів і заборонених речовин.

Нагадаємо, російсько-окупаційні війська продовжують вести провокаційні обстріли в бік позицій Об'єднаних сил. Протягом поточної доби, 1 травня, було зафіксовано 5 порушень режиму припинення вогню.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: