Великодня ніч відбулась спокійно та без порушень – МВС

Читать на русском
В ніч з 1 на 2 травня великодні богослужіння відбулися у більш ніж 13 000 церквах та храмах України. Правоохоронці не зафіксували серйозних порушень.
Фото МВС

В ніч з 1 на 2 травня великодні богослужіння відбулися у більш ніж 13 000 церквах та храмах України. Правоохоронці не зафіксували серйозних порушень.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства внутрішніх справ.

У МВС зазначили, що Пасхальна ніч пройшла спокійно, зокрема, завдяки проведеній потужної превентивної роботи.

«Зараз грубих порушень правопорядку і карантинних норм під час святкових служб не зафіксовано. Публічний порядок, безпеку прихожан і дотримання карантину в пасхальну ніч забезпечували понад 29 тисяч правоохоронців», – зазначив перший заступник голови МВС Сергій Яровий.

Великдень-2021: які обмеження діятимуть у містах УкраїниЯким буде карантин на Великдень 2021, а також які обмеження введуть в містах України, розібралося Слово і діло.

В МВС продовжать посилений режим несення служби до повного закінчення всіх святкових заходів.

«Слід зосередити увагу на місця перебування великої кількості громадян і ситуацію на дорогах України. Особливо це стосується Одеської області, де сьогодні тривають заходи, присвячені подіям 2 травня 2014», – додав Яровий.

Нагадаємо, православні християни у неділю, 1 травня, святкують Великдень або Воскресіння Христове - одне з головних церковних свят року.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: