Річниця трагедії в Одесі: у місті посилили охорону

Читать на русском

В Одесі правоохоронці взяли під охорону Куликове поле і Соборну площу, де 2 травня пройдуть заходи, присвячені трагедії у 2014 році.

В Одесі правоохоронці взяли під охорону Куликове поле і Соборну площу, де у неділю, 2 травня, відбудуться заходи, присвячені річниці масових заворушень у 2014 році.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіціі.

До річниці трагедії в Одесі 2 травня з'явився документальний фільмПожежа в коледжі Одеси 2 травня. До шостої річниці трагічних подій УІНП опублікував документальний фільм.

Так, вхід на Куликове поле і вихід з нього можливий через «фільтраційні» пункти, де відвідувачів перевіряють на наявність небезпечних і заборонених предметів.

Перед цим територію перевірили вибухотехніки на наявність зброї і боєприпасів.

«Весь комплекс превентивних дій, який проводять правоохоронці, обумовлений необхідністю не допустити порушень громадського порядку та загрози безпеці людей під час заходів з нагоди вшанування пам'яті загиблих 2 травня 2014 року, які незабаром розпочнуться у центральній частині міста», - сказано в повідомленні.

Зараз Куликове поле і Соборна площа відкриті для громадян. Там несуть службу посилені наряди поліцейських і гвардійців.

Нагадаємо, 2 травня 2014 року в Одесі відбулися сутички між проросійськими і проукраїнськими активістами. В ході масових заворушень загинули 48 осіб і понад 200 отримали поранення. Більшість стали жертвами пожежі у Будинку профспілок.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: