На Великдень у храмах очікується понад мільйона вірян – поліція

Читать на русском
На Великдень у цьому році понад 1 мільйона вірян можуть відвідати великодні богослужіння. На чергування заступить 21 тисяча поліцейських по всій країні.
npu.gov.ua

Очікується, що на Великдень цього року понад 1 мільйона вірян прийдуть на великодні богослужіння. На чергування заступить 21 тисяча поліцейських по всій країні.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіціі.

Великдень-2021: які обмеження діятимуть у містах УкраїниЯким буде карантин на Великдень 2021, а також які обмеження введуть в містах України, розібралося Слово і діло.

Так, понад мільйон вірян, за попередньою інформацією, візьмуть участь у великодніх богослужіннях в Україні, які будуть проводитися майже в 14 тис. храмів.

Поліція заступає на посилене чергування.

Публічну безпеку і порядок забезпечуватимуть понад 29 тис. правоохоронців: 21,1 тис. Поліцейських, 1,6 тис. військовослужбовців Нацгвардії, 1,4 тис. курсантів МВС, а також працівники ДСНС.

Вони будуть знаходитися поблизу церков, а також стежити за безпекою на дорогах і біля місць відпочинку громадян.

У поліції звертають увагу, що правоохоронці будуть не тільки стежити за порядком, а й контролювати дотримання карантину. При цьому вони будуть проводити, у першу чергу, роз'яснювальну роботу, а в разі ігнорування зауважень - притягувати порушників до адміністративної або кримінальної відповідальності.

Нагадаємо, в Україні не будуть додатково посилювати карантин на травневі свята.

Раніше у МОЗ озвучили карантинні рекомендації для церков на Великдень.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: