Зведення ООС: бойовики 13 разів порушили режим тиші

Читать на русском
На Донбасі бойовики обстріляли позиції українських військових 13 разів за добу 29 квітня. 1 боєць отримав поранення.
Штаб ООС(архів).

На Донбасі бойовики обстріляли позиції українських військових 13 разів за добу 29 квітня. В результаті обстрілів один наш боєць отримав поранення.

Про це повідомляє пресслужба штабу Операції об'єднаних сил у Facebook.

Дев’ять смертей та 250 обстрілів: як минув березень в ООССкільки обстрілів було на Донбасі упродовж березня 2021 року ‒ дивіться на інфографіці Слово і діло.

Обстріли велися недалеко від селищ Невельське і Опитне. У цьому районі бойовики відкривали вогонь з мінометів 120-го калібру. Біля Красногорівки ворог відкрив вогонь зі станкових протитанкових гранатометів.

Також в районі населених пунктів Луганське та Павлопіль противник вів вогонь з мінометів 82-го калібру, гранатометів різних систем і стрілецької зброї. А поблизу Світлодарська та Водяного бойовики застосували автоматичні станкові та станкові протитанкові гранатомети. У передмісті Причепилівки бойовики вели вогонь з великокаліберних кулеметів, гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

Крім того, в районі селищ Піски, Золоте-4 і Верхньоторецьке збройні формування РФ здійснили обстріли з великокаліберних кулеметів. А біля населеного пункту Шуми російські загарбники здійснили обстріл зі стрілецької зброї.

Поблизу селища Новгородське ворог відкривав вогонь з бойової машини піхоти та ручних протитанкових гранатометів. Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил отримав поранення.

Крім того, станом на 7 ранку, 30 квітня, зафіксовано ще одне порушення. Бойовики відкрили вогонь неподалік Авдіївки з автоматичних станкових гранатометів.

Нагадаємо, ТКГ на засіданні не вдалося узгодити текст про оголошення перемир'я на Великдень, оскільки сторони не змогли точно визначити суб'єктів виконання режиму припинення вогню.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: