Посли G7 відреагували на звільнення Коболєва

Читать на русском
Посли країн G7 прокоментували звільнення Андрія Коболєва з посади голови правління Національної акціонерної компанії Нафтогаз України.

Посли країн «Великої сімки» прокоментували звільнення Андрія Коболєва з посади голови правління Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України».

Про це дипломати повідомили на сторінці британського головування в групі послів G7 в Twitter.

Звільнення Коболєва: що кажуть експерти про зміну кадрів у «Нафтогазі»Як експерти оцінюють звільнення Андрія Коболєва з посади голови правління Національної акціонерної компанії Нафтогаз України, читайте в матеріалі Слово і діло.

«Посли G7 зауважують рішення Кабміну про звільнення голови правління і наглядової ради НАК «Нафтогаз». Ефективне управління держпідприємствами, вільне від політичного втручання, має вирішальне значення для конкурентоспроможності, процвітання і виконання міжнародних зобов'язань», - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів звільнив Андрія Коболєва з посади голови правління Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України».

Уряд призначив на цю посаду Юрія Вітренка.

Пресслужба «Нафтогазу» назвала «юридичною маніпуляцією» ухвалене Кабінетом міністрів рішення щодо звільнення голови правління компанії.

«Слово і діло» зібрало думки фахівців щодо ротації кадрів у «Нафтогазі».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: